Provincie Limburg

CoreTeam

Ons core team bestaat uit alle actieve leden, het er is twee wekelijks een overleg tussen het bestuur en een afvaardiging van de teams . Elke tweede week is er een coreteam meeting voor Volt Limburg, en de regionale core team meetings zijn de andere week.

Beleid

Wat zou een politieke partij zijn zonder beleid, en elke dag is er wel weer een actueel onderwerp waar we een mening over willen hebben. Met het beleidsteam ondersteunen we onze fracties. Maar ook het communicatie team, als er actuele zaken zijn.

We schrijven blogs over actuele onderwerpen of waarvan wij vinden dat ze aandacht verdienen.

Lezen ons beleid door en discussiëren of alles nog actueel is.

Iedereen binnen Volt Limburg is welkom om deel te nemen aan onze stedelijke, regionale of provinciale beleidsteams. Waar bij je de fracties kan steunen, maar ook samen met je team en communicatie blogs, socialmedia of ingezonden brieven schrijft.

Communicatie

Ons communicatie team verzorg de tekst die je nu leest, maar ook onze nieuwsbrieven, Instagram, Facebook samen met het policy team posten we verhalen op onze social media en website.

Community

Wij zijn de gidsen binnen Volt, we heten ieder nieuw lid bij Volt welkom met een telefoontje.
Heb jij een vraag, maar weet je niet waar die neer te leggen, wij helpen je verder. We

Events

Samen met Communicatie en community zorgen wij er voor dat het gezellig blijft en/of leerzaam, de borrel, discussie avond, een uitje, campagne bijeenkomst.

Events

He

Blijf op de hoogte

Er ging wat mis, probeer het opnieuw.
Gelukt! We hebben je inschrijving goed ontvangen.

Blijf op de hoogte van Volt

Werk mee aan vernieuwing. Aan een positieve toekomst. Met Europa als oplossing. Het simpelste wat je nu al kan doen, is je aan te melden voor de nieuwsbrief.